PERSONEL TAKİP PROGRAMI

personel takip programı

HAKKIMIZDA

Lidertek Biometrik olarak  Personel devam kontrol sistemleri alanında sizlere  hizmet veren  gelişen teknolojileri yakından takip ederek  siz değerli kullanıcılarımızın hizmetine sunmaktadır. Personel takip yazılımı ile entegre olarak Parmak izi okuyucu ,Kartlı geçiş sistemi, Yüz tanıma sistemi , Qr kod okuyucu , Turnike sistemleri gibi çeşitli donanımlarla çalışmaktadır . Farklı olarak Bekçi tur sistemi ,X-ray cihazları ,Otopark Plaka tanıma sistemi ,Bariyer sistemleri gibi çeşitli donanımların satış ve desteğini sunuyoruz.

Hizmetlerimiz

Sizler İçin Neler Yapıyoruz ?

LİDERTEK Biometrik Geçiş kontrol sistemleri olarak siz deperli kullanıcıların hizmetine sunduğumuz Personel Takip Programı olarak bir birinden farklı ihtiyacınıza göre düzenlenmiş çeşitli Pdks yazılım paketlerinden oluşmaktadır . Büyük , Küçük Orta ölçekli tüm işletmelere uygun Personel takip yazılım paketlerimiz mevcuttur. Personel takip yazılımı temel özelliği Fabrika , Ofis ,İnşaat ,Devlet kurumları gibi iş gücünün gerektiği her alan da Personel takip yazılımına ihtiyaç duyulmaktadır. Pdks yazılımı personelin iş başı bitiş saat aralığını baz alarak molaları düşerek hak edişleri otomatik hesaplar . Net maaşı ,Fazla mesaisi ,Hafta tatili , Resmi tatil ,Ücretli Ücretsiz izinler ,Yıllık izin gibi detaylandırmaları yapar . Kişisel ve toplu raporlar alınır . Personel takip yazılımı günlük Parmak izi Okuyucu, Kartlı Geçiş , Yüz Tanıma Sistemi gibi donanımlardan aldığı verileri otomatik olarak raporlayabilir gerekirse ilgili kişilerin mail adresine gelen gelmeyen izinli vb raporları belirtilen saatte gönderebilir. Personel takip programı maaş verisi girilmesi halinde otomatik olarak ücretlendirme yapar. Pdks yazılımından puantaj sonuçları ERP yazılımlarına dosya aktarımı veya doğrudan entegrasyon şeklinde veri alışverişi yapılabilir. 

Personel Takip Programı ile başka neler yapılabilir; Cihazlardan veriler otomatik çekilir ilgili kişilere raporlar otomatik gönderilir. Ar-Ge modülü ile belli alanlarda çalışanlarımızın verimliliği işgücü raporlanır . Üretim takip modülü ile Personelin çalışması gereken alanda geçirdiği süre hesaplanır performans değerlendirmesi yapılır. Yemekhane modülü ile Yemekhanemizde hangi öğünde kaç kişi yemek yedi raporlanır . Lavabo mola takip modülü ile molalarda kullanılan fazla zamanlar hesaplanarak kayıp zaman tespiti yapılır gerekli görülmesi halinde personelin maaş veya mesaisinden otomatik kesilir . Ziyaretçi takip modülü ile İşletmemize gelen ziyaretçi raporlaması Kim geldi kime geldi firma ismi giriş çıkış saati şekli ile veri girişi yapılır raporlanır. Personel takip programı yazılımı tüm bu işlemleri donanımlarımızdan gelen veriler sayesinde analiz yapar raporlar . ( parmak izi, yüz tanıma, kartlı geçiş, Turnike sistemi )

Personel Takip

Personel Takip Yazılımı ile Personelin iş başı iş bitiş saati raporlamaları yapılır. Personel saat kaçta geldi, Personel işe geç kaldı mı , Yıllık izin kullandı mı kalan ne kaç gün, Ay içinde devamsızlık yaptı mı vb gibi durumların detaylarını Personel prgramı sayesinde raporlandırılır , Pdks yazılımı sizin yerinize oto kontrol yapar puantajı . Erp bordro programlarınız la entegrasyon yapılır.

Yemekhane Programı

Yemekhane takip programı Online Ofline çalışır . Turnike veya Sadece okuyucu kullanılarak yapılabilir. Günlük haftalık aylık raporlama yapılır . Hangi öğünde kaç kişi yemek yemiş , Bir kişi ay içerisinde kaç defa hangi gün yemek yemiş raporlanır . Kontörlü yada tarih belirtilerek te kişilerin takibi yapılabilir.

Üye Takip Programı

Üye takip yazılımı ile spor salonları dernekler gibi alanları sadece kayıtlı kişilerin girmesini sağlayan yazılımdır . Üye takip yazılımı Turnike , Kart okuyucu, Yüz tanıma, Parmak izi cihazı ve QR Kod okuyucular ile entegre çalışır .Online Ofline kontör verilerek veya üyelik bitiş tarihi belirtilerek süreç yönetilir. Tüm geçiş hareketleri raporlanır. Üyelerin geçiş yetkileri gün kısıtlama saat kısıtlama gibi yetkilendirme yapılabilir.

Referanslar

Bize Ulaşın

    Sorularınız için aşağıdaki formu doldurunuz. *

    Doğrulama kodunu giriniz.

    captcha

    İletişim

    Bizi Arayın

    Bizi arayın veya istediğiniz zaman uğrayın, tüm sorularınızı iş günlerinde 24 saat içinde yanıtlamaya çalışıyoruz. Sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyacağız.

    Adres :

    Perpa Ticaret Merkezi A-Blok Kat: 12 No: 1823-1824 Şişli / İSTANBUL

    İstanbul Çekmeköy’de yer alan Lider Çocuk Anaokulu şubemize sizleri de bekliyoruz.